GDPR 2018
Privatlivspolitik Version 1.0 januar 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen. Vi giver de personer, som vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de rettigheder, man har som registreret. I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger GDPRguide E-mail: jatak@gdprguide.dk Web: gdprguide.dk GDPRguide Netværk NiesKommunikation Adresse: Skovridergårdsvej 3 • 2830 Virum CVR-nr. 37912212 Tlf. +45 51 94 74 27 E-mail: synne@nieskommunikation.dk Web: nieskommunikation.dk Comply by Innovation Lab Adresse: Vesterbrogade 26 • 1620 København V CVR-nr. 39159031 Tlf. +45 24 60 57 71 E-mail: al@ilab.dk Web: ilab.dk/ BrandZoo Design & Consept Adresse: Anemonevej 10 • 2820 Gentofte CVR-nr. 35102604 Tlf. +45 40 54 32 88 E-mail: hello@brandzoo.net Web: brandzoo.net EXPECT IT Adresse: Snerlevej 15 • 9000 Aalborg CVR-nr. 38854569 Tlf. +45 30 95 90 07 E-mail: gdpr@expect-it.dk Web: expect-it.dk Kontakt vedrørende databeskyttelse Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på følgende måder: • E-mail: databeskyttelse@gdprguide.dk Husk at almindelig e-mail ikke er en sikker kommunikation. Skriv ikke noget i din e-mail, som er privat eller følsomt, eller som du i øvrigt synes skal beskyttes. • Brev: Skriv til postadressen: Skovridergårdsvej 3, 2830 Virum, att. Synne Eriksen Vores behandlinger af personoplysninger Kundesamarbejdet Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med vores kunder. Vi indsamler alene de personoplysninger, der er nødvendige til aftalte formål, og vi beder vores kunder om kun at dele personoplysninger, hvor det er strengt nødvendigt til disse formål.