Privatlivspolitik

GDPRguide, version 1.0, januar 2018

Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Vi giver de personer, som vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de rettigheder, som man har som registreret.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

Hvem vi er – og hvordan du kan kontakte os

Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger 

GDPRguide

Mail: jatak@gdprguide.dk
Web: gdprguide.dk 

GDPRguide Netværk

NiesKommunikation

Kristen Bernikows Gade 6
1105 København K

CVR: 37912212
Mob: +45 51 94 74 27
Mail: synne@nieskommunikation.dk
Web: www.nieskommunikation.dk

BrandZoo

Anemonevej 10
2820 Gentofte

CVR: 35102604
Mob: +45 40 54 32 88
Mail: hello@brandzoo.net
Web: www.brandzoo.net

Kontakt vedrørende databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål om vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores juridiske afdeling.

Du kan kontakte os på følgende måder

Mail: databeskyttelse@gdprguide.dk
Husk at almindelig e-mail ikke er en sikker kommunikation. Skriv ikke noget i din e-mail, som er privat eller følsomt, eller som du i øvrigt synes skal beskyttes.

Brev: Skriv til postadressen: Skovridergårdsvej 3, 2830 Virum, att. Synne Eriksen

Vores behandlinger af personoplysninger

Kundesamarbejdet

Vi indsamler og behandler personoplysninger i forbindelse med samarbejdet med vores kunder.

Vi indsamler alene de personoplysninger, der er nødvendige til aftalte formål, og vi beder vores kunder om kun at dele personoplysninger, hvor det er strengt nødvendigt til disse formål.

EXPECT IT

Snerlevej 15
9000 Aalborg

CVR: 38854569
Mob: +45 60 89 60 07
Mail: gdpr@expect-it.dk
Web: www.expect-it.dk

Comply by Innovation Lab

Vesterbrogade 26
1620 København V

CVR: 39159031
Mob: +45 24 60 57 71
Mail: al@ilab.dk
Web: www.ilab.dk